Ekologinen & yksilöllinen vaihtoehto uudelle huonekalulle

Lieto, Turku ja lähikunnat

Huonekaluverhoilu

Via AnniLiinasta saat sohvat, nojatuolit ja muut huonekalut uudella verhoilulla laadukkaasti.

Verhoilen niin sohvat, nojatuolit kuin muutkin huonekalut kotiin ja julkitiloihin toiveiden mukaan. Huonekalujen lisäksi teen veneverhoilua ja verhoilen kaikkea vauvan korista hierojien pöytiin ja parturi-kampaamoiden tuoleihin.

Ammattilaisen tekemä verhoilu paitsi pidentää huonekalun käyttöikää, myös uudistaa sen ilmeen. Lopputuloksena on persoonallinen huonekalu, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Vanhan huonekalun verhoilu on myös ekologinen vaihtoehto uuden kalusteen ostamiselle.

Huomaathan, että arviointikäynti on aina maksuton, eikä velvoita vielä mihinkään! Kauttani saat myös kuljetuspalvelun, joten saat verhoillun huonekalun kotiinkuljetuksena Turun alueella.

Ota yhteyttä ›

Näin toimin:

1. OTA YHTEYTTÄ

Soita, täytä yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia! Sähköpostitse voit myös lähettää kuvia verhoiltavasta kohteesta. Palaan asiaan niin pian kuin mahdollista, jotta pääsemme juttelemaan tarkemmin. Kerään hieman taustatietoja (mm. kankaasta: yksiväristä, printtiä, nukkapintaista ym.)

2. MAKSUTON ARVIOINTIKÄYNTI

Tulen katsomaan huonekalua ja mittaan sen. Tuon mukanani verhoilukangasmallistoja, joihin voit tutustua rauhassa oman kotisi sävymaailman ympäröimänä. Sopivaa kangasta ei tarvitse päättää läsnä ollessani, vaan halutessasi jätän kankaat tutkittavaksesi. Voit siis mallata kankaita mukavasti omassa kodissasi.

3. TARJOUKSEN LASKEMINEN

Lasken työkohteen kangasmenekin ja työn hinnan. Lähetän tarjouksen sinulle sähköpostitse. Joko otat tai jätät tarjouksen – tässä vaiheessa tarjouksen voi vielä maksutta hylätä. Hintani ovat urakkahintoja ja pysyvät juuri siinä summassa kuin ne tarjoukseen olen laskenut. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että hinta syystä tai toisesta nousisi tarjouksen laskemisen jälkeen!

4. VERHOILUTYÖT JA VALMIIN TYÖN TOIMITUS KOTIISI

Teen verhoilutyöt verhoomossani Liedossa. Noudan työn luotasi verhoiltavaksi ja kun työ on valmis, toimitan huonekalun autolla kotiisi. Halutessasi sinun ei siis tarvitse koko verhoiluprosessin aikana hievahtaakaan kotikolostasi!

5. VALMIIN TYÖN MAKSU

Kun työt on tehty ja toimitettu perille kotiisi, lopuksi jäljellä on enää valmiin työn maksu ja verhoillun huonekalun käyttöönotto.

Ota yhteyttä ›

Materiaalit

Käytössäni on runsas valikoima erilaisia kankaita, joista voit valita mieleisesi. Autan mielelläni löytämään juuri sinun huonekalullesi sopivan kankaan. Saat rauhassa tutustua eri kangasvaihtoehtoihin. Käytän verhoilussa vain laadukkaita verhoilukankaita, jotka kestävät kulutusta ja vallitsevia käyttöolosuhteita.

Käyttämäni kangasmerkit: Lauritzon, Orient Occident, Harlekiini,

Soita