Yksilöllistä huonekalu­verhoilua

Ekologinen vaihtoehto uudelle huonekalulle

Tarjoamme ammatti­taitoista huonekalu­verhoilua yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Sen avulla saadaan persoonallinen ja laadukas huonekalu, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Teemme huonekalujen verhoilua Liedossa sekä kotikäyntejä ja kotiinkuljetuksia Turun seudulla.

Huonekalu­verhoilu piristää sisustusta

Kalusteen kankaan vaihto tuo uutta ilmettä sisustukseen samoin kuin uusi matto tai verhot. Vanhan huonekalun verhoilu on ekologisempi vaihtoehto uuden kalusteen ostamiselle – samalla voit saada uniikin, juuri sinun mieltymyksiäsi vastaavan verhoilun. Meillä on runsas valikoima erilaisia kankaita, joista voit valita mieleisesi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun huonekalullesi sopivan kankaan.

Ritz tuolit

Sohvan verhoilu

Kodin ja julkitilan kalusteiden verhoilu

Verhoilemme sekä kodin että julkitilojen kalusteita yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme uudistaneet esimerkiksi tuoleja ja sohvia, mutta olemme tehneet myös hierojien pöytiä ja parturi-kampaamoiden tuoleja. Kangasta vaihtamalla tuolit ja sohvat saavat uuden elämän, jolloin ne kestävät pitempään. Huonekalut voidaan verhoilla joko vanhaa tyyliä kunnioittaen tai uutta kuosia uudistaen – mahdollisuuksia on monia.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopivin ratkaisu juuri sinun huonekalullesi!

Teemme myös ajoneuvoverhoilua autoille ja veneille.