Ajoneuvo­verhoilua autoille ja veneille

Tyyliä ja viihtyisyyttä ajoneuvosi sisätiloihin

Olipa kyseessä harrasteauton erikoisverhoilu tai perheauton uudelleen­verhoilu, meiltä saat laadukkaasti tarvitsemasi palvelut. Tarjoamme ammattitaitoista ajoneuvo­verhoilua yli 10 vuoden kokemuksella. Verhoilu­liikkeemme sijaitsee Liedossa ja teemme kotikäyntejä ja kotiinkuljetuksia Turun seudulla.

Verhoilemme

  • Autojen istuimet
  • Veneiden patjat
  • Satulat

Uudet istuinpäälliset joka ajoneuvoon

Vanhojen istuinten uusi verhoilu parantaa ajoneuvon tyyliä, viihtyisyyttä ja matkustus­mukavuutta. Samalla päästään eroon vanhoihin istuimiin mahdollisesti kertyneistä ikävistä kulumista ja tahroista. Verhoilu voidaan tehdä joko alkuperäistä henkeä kunnioittaen tai uusilla muodoilla ja väreillä asiakkaan toiveiden mukaan.

Ammattilaisen käsissä syntyy siisti ja kestävä lopputulos, joka tuo iloa vuosiksi eteenpäin. Mallistossamme on useita tyylikkäitä ja laadukkaita kankaita, joista jokainen voi valita omaan ajoneuvoonsa sopivimman materiaalin. Suunnitellaan yhdessä uusi sisustus ajoneuvoosi!

ajoneuvon verhoilu

ajoneuvoverhoilu

Ajoneuvon verhoileminen

Ajoneuvon verhoilut lattiasta kattoon

Teemme ajoneuvo­verhoilua kaikenlaisiin menopeleihin uusista autoista veneisiin ja ammattiautoilijoiden autoihin saakka. Meillä onnistuvat niin amerikanraudan nahkasisustus kuin vanhan ajoneuvon entisöinti­verhoilukin. Olemme tehneet uusia penkkejä myös lukuisiin tilatakseihin.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopivin ratkaisu juuri sinun ajoneuvoosi!

Teemme myös huonekaluverhoilua kodin ja julkitilojen kalusteille.